En lille status på mine nuværende strikke-projekter

God weekend <3
Kæreste-Daniel er på arbejde i dag, så jeg har placeret mig i køkkenet (vores rum med mest lys i) med en kop kaffe og jazz på den lille højtaler. En tiltrængt rolig dag.

Men jeg sidder her også, fordi det er her jeg skriver bedst til bloggen. Jeg er nemlig blevet gjort opmærksom på (og jo tak for det!), at I er et par stykker, som faktisk sådan følger-følger mine strikkeprojekter. Og endnu vigtigere, som gerne vil se nogle resultater snart, hehe! Og det kan jeg godt forstå. Man vil jo gerne følges til dørs? Så jeg tænker at i dag er en god dag til sådan et godt status-indlæg. Er I ikke enige? Jeg har nemlig gang i lidt forskelligt efterhånden. Og jeg har faktisk ikke noget godt overblik over hvor meget I allerede ved?

I er jo også en masse herlige nytilkommere ( og hjertevarm velkommen til). Så bare for at samle alle op og forventningsafstemme, så kommer her en lille status på projekter.

Peplum Sweater af A Nordic Knitting Tale

Den her sag er det projekt, som jeg umildbart har arbejdet længst på. Jeg startede vist nok i marts og nu er jeg der, hvor jeg kun mangler et halvt ærme, yas!

Jeg følger ikke opskriften 100%. Skørtet, som I kan se her med perler på, det har jeg valgt at strikke en del kortere end opskriften anbefaler. Og ja, så har jeg strikket perlerne på, hehe. Den del anbefaler opskriften heller ikke. Men jeg havde lyst til at prøve! Kender I ikke det? Jeg anede ikke om det ville ende med at blive pænt, men jeg lover jer (jeg har nemlig prøvet den på) at det er blevet så fint! Jeg skal nok få taget et billede af blusen på snart, så I kan følge ordentligt med i processen.

I kan finde opskriften på linket HER og ellers kan I se andres bud på blusen under hashtagget #peplumsweater

Chunky Vest af Witre Design

Den her opskrift, en chunky vest i patentstrik, den ventede jeg sååå længde på, ha! Og jeg var også så utålmodig, at da den i første omgang kun udkom på norsk, så købte jeg den da bare på norsk. Ingen tid til at vente på den danske, hehe. Jeg var så klar på det her projekt. I alle farverne.

Men sagen blev så den, at jeg uviden havde troet, at man bare selv kunne bestemme om man vil strikke patent i to farver eller om man vil strikke i én. Det er måske svært at forstå, hvis man ikke er strikker. Men opskriften er lavet til én farve. Hvilket jeg nu ved, hov..

Så lige nu ligger garnet og kigger på mig. Og jeg glor igen. Måske jeg bare skal kaste mig ud i at strikke vesten i én af de farver jeg har købt ind?

Den ene farve skulle nemlig bare være den hvide tråd garn. Og den anden farve skulle så være i alle de andre farver, som jeg har købt ind. Så udtrykket ville komme til at ligne Lærke Baggers (se HER) en smule. Det kunne altså have være så fedt til den her model vest, hvis I spørger mig! Men ak, hehe. Jeg ender måske med at strikke vesten i det blå garn, og så med de andre farverige tråde som følgetråde? Nu må vi se.

Som I måske kan høre, så eksperimenterer jeg ret meget. Så hvis ikke garnet skal bruges til Witre Designs chunky vest, så skal det helt sikkert brugs til noget andet. I mean, look at the colors! Magical!

Opskriften på chunky vest kan I finde HER og ellers kan I finde inspiration til vesten under hashtagget #chunkyvest

Og så er der det hemmelige projekt…

Hehe, eller hemmeligt og hemmeligt. Det er det projekt, som jeg i øjeblikket samarbejder med Mie fra Spektakelstrik omkring. Og som I kan se nedenfor, så har jeg fået stillet min chunky-strik trang en smule. Projektet er nemlig strikket på pind 12 og 15. Noget af en kontrast til min peplum sweater alligevel. Men rart med variation.

Jeg må ikke vise det færdige projekt endnu, men I kan godt glæde jer, for opskriften er mega fin! Og garnet dertil, det er mindst lige så lækkert. Det er We Are Knitters garn; The Wool (se farverne HER), som Mie vist nok kommer til at forelå til opskriften. Men ja, mere om det forhåbentligt snart, hehe.

Garnet er i øvrigt modtaget i gave i forbindelse med samarbejdet, så reklame.

Så det er hvad jeg har gang i, i øjeblikket. Strikke-vise i hvert fald. Jeg faldt også over et nyt kommende projekt tidligere på ugen. Men jeg tænker, at jeg venter med at fortælle alt for meget om det, før jeg er tæt på at gå igang. Bare så processen ikke virker for langt for jer at følge. Nu jeg ved, at et par af jer bruger det mere eller mindre som en serie på Netflix, hehe. Noget at følge med i, at følge til dørs.

I øvrigt. Hvis der er noget bestemt, som I gerne vil se mere af, så skriv mig endelig en kommentar eller en mail. Så skal jeg gøre mit bedste! Og ellers, så håber jeg at I kunne bruge indlægget her. Jeg synes i hvert fald at det er hyggeligt med de her “mere nede på jorden”-indlæg. Og del endelig gerne jeres egen status, så vi kan følge med i hinandens projekter.

Jeg vil i hvert fald gerne vide hvad I strikker på i øjeblikket, så jeg kan vurdere om mit kommende projekt falder helt udenfor eller om vi tænker lidt i de samme baner, hehe! For kan godt afsløre, at det nok bliver lidt vildt, i hvert fald på farvefronten.

God lørdag til jer <3

(Visited 56 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *