Stuens færdige forvandling

God lørdag allesammen<3
Så nåede jeg endelig i mål med billederne af stuen! Yas! Så nu skal I bare se! For stuen er end med at være virkelig fin, hvis I spørger mig! Og regner vi ligedet lyserøde bord fra, så er Daniel helt enig, hehe.

First of, så får I lige et billede af stuen før forvandlingen. En vældig tone-i-tone situation. Og en situation, som vi har haft i et års tid nu, måske halvandet? Og vi har været glade for stuen. Men jeg har haft en følelse i kroppen den sidste måneds tid. En følelse af lyst til forandring. Og endnu mere: lyst til at give stuen lidt mere energi.

Jeg har heldigvis veninder, som skubber mig, hvis ikke selv jeg er hurtig nok til at tage springet, hehe. Så en besked blev hurtigt til en tur i Silvan og bum! Maling købt og en plan for stuen lagt! Man kan ellers blive helt væk i sådan et farvekort? Alle de muligheder.

Men som I ved, så gik vi derfra med favnen fuld af blå og lyserød og nu skal I bare se hvordan det er endt. Ah!

Hvad siger I så? Jeg er stadigvæk ingen indretnings-guru(!), men hvis jeg selv skal sige det, så er projekt “Energifyldt stue” da lykkedes meget godt. De røde stole passer ind igen (de har ellers været på grænsen til salg!). Spisebordet, som er et arvestykke fra tip-olde, har fået helt nyt liv. Og plakaterne falder ikke længere i med væggen. Alting kommer til sin ret. Og rummet emmer atter af frisk energi!

Daniel er som sagt stadigvæk ikke helt tilfreds med det lyserøde bord. Men. Vi er efterhånden blevet enige om noget. For vi er jo flyttet sammen som forholdvis unge. Daniel har aldrig boet selv. Og trods billedet af ‘den gamle stue’, så kløjs jeg ved ideen om et hjem i forsoningens farve: beige! Ikke på vilkår, ha! Vi skal være her begge to.

Så bordet forbliver lyserødt. Og til gengæld, så er Daniel fri til at installere en fitness-bænk i vores soveværelse og sætte præcis den mængde maskiner op på køkkenbordet, som han vurderer nødvendig. Done deal. Man må vælge sine hjertesager. På den måde sidder ingen af os forhåbentlig som gamle og ser tilbage på alle de drømme, som vi gik på kompromis med? Krydsede fingre.

Og sidst, men ikke mindst, så er der vores nye spejl! AH! Jeg tisser stadigvæk lidt i bukserne over at det faktisk hænger (ja eller står for nu) i vores stue! Ej, hvor er det altså bare fint. Jeg har luret på det lææænge, men til 1.999 kr., så skal man altså også være 100p på at det skal være lige præcis det spejl. Puha! Aldrig har jeg givet så meget for et spejl.. But it’s totally worth it!

Det er ikke hængt op endnu, da jeg lige vil sikre mig at placeringen er rigtig. Igen, lyset i den lille stue er begrænset, så jeg prøver at snyde så godt jeg overhovedet kan for at gøre den lysere. Maling, spejle, halvgennemsigtige gardiner. Og boede vi ikke til leje, så lover jeg jer at gulvet var blevet malet hvid per omgående, hehe. Men det må vi ikke. Så for nu, så er det her vores stue-situation. Farverig, energifyldt og med mere lys end nogensinde før. Amen altså! Hvad tænker I om det? Er der noget, som stikker ud i jeres øjne? For jeg har virkelig overvejet de røde stole ved siden af den blå væg. Jo jo, de passer ind. Men er jeg den eneste, som straks får lyst til at hidkalde Birthe Kjær? “Bum, bum, bum.. Pas på den knald.. RØØØDE GUMMIBÅÅÅD! For det en GUMMIBÅÅ..”. Åh, haha! Måske det er den slags, som kommer til at give rummet mere energi, at jeg tænker på den sang? For den er da om nogen en sang med spræl i! Gode, gamle Birthe.

Anyways, hehe, så håber jeg, at I føler jer taget med helt til dørs på vores lille indretnings-eventyr. Og jeg tænker da, skulle vi begive os ud i flere farverige projekter, at jeg så tager jer med igen? Der er ikke noget på tegnebrættet lige PT, men man ved jo aldrig. Jeg chokkede ellers (ved en fejl!) Daniel forleden ved at nævne soveværelset. Han blev noget træt i øjnene. Stakkels mus, hehe. Nej du! Nu slapper vi lige af et øjeblik og nyder stuen. Mon ikke også at den bliver flot til jul? Med et lille træ og julepynt?

(Visited 79 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *