OOTD: kort hår, interview og juleplaner i bogen

God torsdag, venner!<3
Og sikke en start den fik!
Jeg fik nemlig en haste-besked fra Randers Kommunes instagram i går aftes og vupti! Interview sat på benene her til formiddag. Det var Dennis fra kommunikations-afdelingen som skrev, at de manglede lidt til et lille kultur-indslag. Vist nok til et uddannelsesmagasin, som Amtsavisen kommer til at udgive engang i foråret? Så vi gik en tur rundt i Randers midtby. Jeg pegede på steder og Dennis spurgte ind.

Og jeg kan, ærligt, næsten ikke huske hvad jeg svarede og nævnte, ha! Nervøs!

Jeg har ellers lidt erfaring at trække på, når det kommer til interviews… I en alder af 5-6 år blev jeg spurgt, i Randers Regnskov, om, hvorfor jeg troede at dovendyr blev kaldt dovendyr. Alle kameraer tændt. En afventende mikrofon-mand. Lille Cecilie: “Fordi de er dovne?”. En stolt og vigtig dag for dansk TV, hehe. NOT!

Men som sagt ovre på insta, så tror jeg nok at det gik godt! Og ellers skal Dennis helt sikkert nok få det til at spille. Nu mangler jeg bare at sende billeder afsted. Og så er der bare tilbage at vente, til magasinet udkommer til foråret. Very exciting! Kan I lige se de her fregnede æblekinder i et blad? Amen altså.. Dovendyrs-stjernestunden har vist ikke noget på den her torsdag formiddag.

Dennis kunne i øvrigt huske mig fra dengang, hvor jeg fik udgivet Randers-guide-indlægget hos ROCKPAPERDRESSES. Tænk sig, jeg har sku gjort mig bemærket! (Læs guide-indlægget HER).

Interview (og dovendyr) til en side. Så ville jeg egentlig bare gerne dele lidt flere billeder af det her outfit med jer! Er det ikke fint? Jeg var selv ret meget på måsen over det, da jeg lige glimtede det første gang i spejlet. Alle de farver! Og al den efterårsstemning. Og den kåbe altså, åh! Den er fin.

Jeg aner ikke, om I ved det? Men jeg var faktisk lige ved at sende den retur dengang. Det var kærlighed ved første blik på insta, men kender I det? Da den så kom hjem, da synes farverne (ved siden min rødlige hud) og pasformen lidt off. Men pasform kan heldigvis fikses med en hurtig tur til skrædderen. Og i forhold til farverne mod min hud, så konkluderede jeg, at det vist nok går? Hvad tænker I? Kåben er ét af mine finere vintage køb, så jeg har måske i virkeligheden bare bildt mig ind, at det virker, ha! Lad mig så i fald endelig leve i drømmen. Ej! Den er go.

Et nemt og godt trick til farver er jo ellers (også i min bog) farverige strømpebukser. Jeg kan simpelthen ikke huske sidste gang, at jeg havde et par sorte på? Jeg har ellers rigeligt på lager! Engang gik jeg nemlig ikke i andet. Men nu. Jeg rækker altid ud efter de farverige først. Jeg har også overvejet at investere (hvis man altså kan det i strømpebukser) i nogle med mønster på. Men jeg crusher i øjeblikket på dem fra Oddlemon (link HER), super bløde! Og så strammer de ikke i livet. Og indtil videre er de ‘kun’ i ensfarvet, så samler lige mod til at bevæge mig uden for min komfortzone. Man ved vel hvad der duer, hehe!

Speaking of comfortzone. Så har jeg fået lov til at lave en lille jule-KAL med jer! Ah, jeg glæder mig! Og til de af jer, som endnu ikke er helt inde i strikke-termer. KAL = Knit Along. Så jeg kommer til at lave en lille video-guide, så alle, også folk, som aldrig før har strikket, kan følge med og se, hvordan man strikker den. Lyder det ikke meget hyggeligt?

Det bliver med udgangspunkt i Petiteknits strikkeopskrift på en nissehuse (find opskriften HER), så hvis I har lyst til at være med, så er det den her opskrift I skal købe. Opskriften er på begynderniveau. Og i og med at jeg demonstrere alle teknikker, så er det et virkeligt lækkert førstegangsstrikker-projekt. Og så er det jo en nissehue! Dejligt stemningsprojekt. Hvad tænker I? Kunne I være med på den? Det bliver jo første gang, at jeg er vært på en Knit Along, så jeg håber sådan at I har lyst til at lege med.

Og ellers, så kan I glæde jer til en strikkevideo, som på alle måder kommer til at emme af jul! Jeg har allerede købt rettighederne til den julesang, som skal ligges hen over min videoforklaring. Amen jeg kan næsten ikke vente!

Jeg kommer til at udgive et indlæg ganske snart, som tager jer i hånden i forhold til at have alt klart inden årets #nissehuekal. Hvilket garn, hvilke pinde, andet praktisk. Der er ikke meget. Men der er trods alt et par ting, som er rare at have på plads. Mere om det ganske, ganske snart! Og indtil da, så lad mig endelig høre om I er klar på årets #nissehuekal. Og hvilke farver I kunne tænke jer at strikke i?

God torsdag <3

(Visited 58 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *