Min juleønskeliste 2020

Glædelig start på ugen, venner<3

Er I også begyndt at få beskeder med, “husk at send mig ønskelisten!<3”?
De første er tikket ind herhjemme, så vi er gået i tænkeboks. Og for første gang ever, så har Kæreste-Daniel og jeg et par fælles ønsker (vi er snart sammen på femte år). På tide måske? Jeg aner simpelthen ikke hvornår ‘man’ begynder på den slags? Tre år inde? Ti år inde? Mon ikke det i virkeligheden er helt individuelt? Jeg tror det. Men det er én af den slags milepæle, som jeg tænker findes i de fleste forhold? Fælles ønsker. Måske næste jule-milepæl er fælles jul? Hmm..?

Anyways, så er et af fællesønskerne en kaffekværn (no surprise there!). Og det er egentlig lidt fint, hvis man tænker over det. Kaffe er lidt vores første rigtige fælleshobby. Og så er kaffe jo en nydelsesting for os. Så selvom det ikke er et tilskud til en romatisk ferie eller noget, så ser jeg det alligevel som et ret kærligt ønske. Et tilskud til hverdagskærligheden.

Ved siden af fællesønsker, så har jeg også et par ønsker, som mest er for mig. And I gotta say! Aldrig før har min liste været så kort. Halløj voksenliv! Eller måske fantasiløshed? Hmm.. Nej sku! I år er den bare skåret helt ind til benet. Der står kun liiige præcis det, som jeg ønsker mig allermest (af materielle sager).

Jeg er næsten bange for at vise jer listen, ha! Siger sådan en måske meget om, hvad jeg er for’ én? Ret mange af sagerne er igen ønsker, som enten gør hverdagen lidt sjovere eller en lille smule pænere. Og så er mange af sagerne grønne eller med grønne detajler? Årets jul er grøn! Vi er også typerne, som påtænker et lille juletræ i år. Bare til pynt igennem december. So yes, green is (aparently) the word, hehe. Nedenfor finder I links til den lille molevit. Måske I har tænkt lidt i samme baner?

Lidt service, lidt garderobe.
Look good, look at good, hehe.

Den skønneste, spøjse buks! (link HER)

Blomstrede leggings fra Hunkøn (link HER)

En basisbluse i hvid fra Rosemunde (link HER)

Serveringsbræt med grønne blomster (link HER)

Cappuccino kop med fine jule-detaljer (link HER)

Lyngbys dybe tallerkner i grøn (link HER)

(Visited 88 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *