Et lille dagens-indlæg

God onsdag, derude<3
Jeg sidder lige med dagens kop julekaffe. Vi købte Farm Mountains julekaffe i starten af december. God beslutning! Den har lidt et hint af appelsin og så dufter og smager den ellers bare af virkelig god kaffe. Må den holde resten af december.

Og bare for at jule helt ud, så ser jeg med på Christie Ressels Vlogmas igen i år. Mega hyggeligt. Måske I ved, at det er en youtuber, som jeg gerne følger tæt? Åh! Hun er simpelthen så givende. Og så handler det tit om fashion og selvudvikling, right up my alley. Og specielt hendes Vlogmas videoer efterlader mig altid i godt humør. I den seneste video har hendes mand, Sean, købt en julestjerne (planten) med hjem. I pink. Mega fint.

Og det fik mig til at tænke på Daniel og den første “blomst” han købte til mig, ha! Jeg havde ligesom hintet en del efter de blomster dér skal det siges. Og en dag (måske midt i en af mine første læseferier?) kommer Daniel hjem fra arbejde, en halv time senere end han plejer. Og det første der møder mine øjne er Daniel, smilende stolt i gangen, med favnen fuld af en mørk plantevækst. Det viser sig, at han har købt, hvad han så for værende en blomst. Well. Det var startskudet på en hæk. Og den var halvvejs vissen. Åh, Daniel altså<3 A for effort og heldigvis er det tanken der tæller.

Andre på linjen, som sådan får hele stykker hæk i ny og næ? Det kan altså noget.

Anyways, så er vi jo midt i den helt store fødselsdagsuge. Så om lidt går jeg i krig med at skrælle 5 kilo kartofler, lave sovs til hele gaden, og fortsætte med at støvsuge hele matriklen. Jeg elsker lidt at være husmor omkring fødselsdage. Føler mig altid sådan lidt Gertrud Sand-agtigt. Og så i december! Ægte Gertrud-vibes!

Det var det. Synes bare lige at I skulle ha’ hæk-historien med, hehe.
God aften, derude<3

(Visited 58 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *