Siden sidst

God lørdag, derude!<3
Så kunne jeg være her. Phjiuh! Tiden er gået stærkt bag tæppet. Nyt job, en skriftlig eksamen (jep, den er god nok. Jeg havde to tilbage. Den ene er nu taget. Den sidste forbliver udskudt) og min egen lille virksomhed har simpelthen fået al min kærlighed de sidste tre uger. Om det har været svært at holde nallerne fra tastaturet? Hah! Øh, ja! Der ligger fjorten påbegyndte skriv i min ende, fordi jeg alligevel ikke helt har kunne undvære jer. Så de rammer bloggen med mellemrum det næste stykke tid. Forbered jer på rørende keramik, hverdags-tyl og noget om parforhold.

Jeg har jo en vision om at køre bloggen her, som man gjorde det i de gode, gamle dage. Ægte, dag-til-dag nærvær. Det er den slags, som jeg selv leder efter. Det findes på instagram. Men. Der er alligevel noget over blog-formatet. Synes I ikke?

På en måde rummer en blog lidt bedre den der 00’er-venindedagbogs-stemning. Jeg skrev og udfyldte selv hele tre papirsdagbøger henover 00’erne/de tidlige 10’ere. Til musikken fra 00’erne. Hits for Kids havde mit hjerte. På hylden stod både den blå, orange, gule og pinke. By the way, hvis ide var det at putte Britney, ms. Aguilera og Pussy Cat Dolls på de CD’er? It’s Britney, bitch! Hah, jov jov. Catchy!

But old habits die hard. Og I kan regne med at jeg altid hører GIRLY 2000s BANGERS på Spotten, når jeg skriver til bloggen. Nogle traditioner er værd at holde i hævd, trods en (muuuligvis) for tidlig start.

“Men.. Satte du ikke uni på pause?”

Jo. Og min plan var egentlig at lade det være ved det. Men. På den nye studieordning (som jeg kommer på engang, når jeg vender tilbage for at færdiggøre min bachelor) eksisterer små kurser (5 ETCS-points kurser) ikke længere. Og den skriftelige af mine resterende to var/er et lille kursus på 5 ETCS-point. Så det var lidt nu eller aldrig. Lukkede øjne, vejret holdt og så hurtigt igennem. Skoletrætheden har peterdanseme ikke fortaget sig, lad os bare sige det sådan! Godt at det er slut for nu. Ægte slut for nu.

Lidt om mit nye job hos So Social

Som I måske ved, så er der sket lidt på job-fronten siden sidst. En sen aften stødte jeg tilfældigvis på et post på instagram. “SoMe Manager deltid søges”. Alle planer om chick flick kastet overbord! Frem med computer og skriv. På det her tidspunkt har jeg skrevet en del andre ansøgninger. Alle sammen i et formelt sprog. Ingenting gav pote. Så den her gang besluttede jeg mig for at droppe det formelle. Prøve at slå igennem i mit eget sprog. I ansøgningen skrev jeg bland andet:


Mit navn er Cecilie Fihl-Jensen, 96’er og jeg har den største passion for SoMe! Kortene på bordet: jeg bruger ish 4 timer om dagen på instagram. Og næsten alle 4 timer går med at undersøge markedet. Min skærm er snart strøget tynd. Til gengæld har jeg øje for landskabet.

Som fagperson; er jeg tit den på holdet, som tænker mest ud af boksen. Og det tror jeg på at indholdsbaseret markedsføring kræver i dag.
Som privatperson; er jeg fuld af dårlig humor og selvironi.


Måske et sats? Måske er det i virkeligheden sådan en ansøg man gerne vil ha’? Ligemeget hvad, så kan jeg i dag sige, at jeg har haft min første uge som SoMe Manager hos So Social. Enormt lærerigt! Og i den kommende uge skal jeg allerede ud på aleneopgave, som repræsentant for So Social, hos Bruuns’ i Århus. Ahh, hvor føles det meget voksent altså! Wish me luck!

Og med det er vi igang igen<3

God aften, venner<3

PS. hvis I har lyst til at følge med i Bruuns’ Galleri, så kommer det til at ligge på deres Facebook. Vi går live flere gange i løbet af onsdag og så ligger det der vist nok onsdagen ud, muligvis længere?

(Visited 42 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *