Turen går til Lolland

Åh, det lolleste land. Forhåbentlig<3

Vi har jo booket et par påskedage i sommerhus. På Lolland. Vi kiggede også hinanden dybt i øjnene et par gange, før vi tryggede Bestil. Fordi. Hvad sker der på Lolland? Man hører aldrig nogen sige, “inden min tid er forbi, så mååå jeg simpelthen til Lolland!”. Men sommerhuset ser charmerende ud. Godt med have og 10 kilometer til stranden. Så jep, turen går til Lolland<3

Og jeg kan høre på jer, at vi har valgt helt rigtigt. Damn! “Lolland er the shit“, “prøv Postbåden fra Nakskov, skipper er en rigtig fortæller!”, og “se Sakskøbing, Nysted, Bandholm og Dodokalitterne”. Jov, jov, the shit. Og os som troede, at vi på ingen måde havde fingeren på pulsen i forhold til sexede rejsedestinationer, ha! You live and you learn.

Vi skal bo i Holeby. I et hus, som er dobbelt så stort som vores lille by-lejlighed. Og vi har besluttet os for at køre derned, da én af vores helt store fællespassioner er, at synge med alt, hvad Daniels playliste rummer (alt fra 00’erne og frem). Og bevares. Det lyder ikke skidt alt sammen. Men mon ikke fire timers sang i tog alligevel er at strække den lidt? Omend det måske kunne stille trangen for en lille koncert-oplevelse for den vogn, vi ville havne i? Ej, vi kører vist lige den tur selv. Og så køber vi is-kaffer på vejen<3

Lige nu ville jeg ønske, at min Terrazzo Slipover kunne nå at blive færdig til turen! Jeg er i øvrigt den største tidsoptimist, når det kommer til strik. Jeg kiggede helt ærligt på min Terrazzo Slipover i går aftes og tænkte, “hvis jeg nu bare strikker lidt hver aften fra nu af, så kan jeg måske godt nå at have den klar til Lolland?”. Nej du. Den må komme med som projekt i stedet<3

Åh, det bliver altså også hyggeligt! Bare Daniel, mig, varme tæpper, strik, frisk luft og en hulens masse kærlighed!<3

Don’t wait up!

(Visited 49 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *