Bloggen sover, og er tilbage igen om 2 ugers tid<3

Halløjsi<3

Bloggen har stået lidt stille og det kommer den til at fortsætte med de næste to uger frem. Både fordi at jeg brygger på nogle lidt større skriv i øjeblikket. De kræver lidt mere ro, og lidt mere tid, men når de er klar, så tror jeg nok, at det skal blive godt<3

Men også fordi, at jeg de sidste to uger ikke helt har følt roen til at skrive jer noget, som jeg ved også giver mening for jer at læse. Men det bliver der lavet om på. Også allerede fra i morgen af. Fordi fra i morgen af har jeg mit helt eget sted at sidde og skrive til jer fra. Ah! Det skal I selvfølgelig høre mere om. Men for nu, så tænkte jeg, at det måske var meget rart at vide, at der ikke kommer nye skriv herinde, de næste to ugers tid<3

Instagram er dog et lidt hurtigere medie, så dér kommer der forhåbentligt til at ske lidt i mellemtiden.
Til vi ses herinde igen<3

(Visited 39 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *