Et par tanker på DSB 1

God aften til jer, venner<3

Ovenpå sølvbryllup (tiiidligt i morges! Men ihh, en kærlig tradition<3), arbejdsdag, god aftensmad og helt ned-i-maven lyst til at begrave mig i bløde dyner og sove i tre dage, så rammer indlægget jer lidt sent i dag<3
Men der er sket så meget på det seneste (en dyr togtur hjem fra KBH blandt andet..), så søvn kan vente. Her kommer lidt historier fra den seneste uges tid.

“Vi kan få dig til Århus, kan det gå?”

Åh, togturen hjem. Ovenpå den allerbedste firmatur til København. Jeg sidder lidt isoleret i Randers, så at se og mødes med KBH-afdelingens fire ildsjæle, til fælles arbejdsdag og dinner’n’drinks om aftenen. Åh, det var guld værd! Specielt i den her tid, hvor afstand er key. Det kan næsten være helt forløsende at se et andet, ægte menneske i øjnene. Og alle var simpelthen så søde til at byde sig til kaffedates og morgenmad dagen efter også. So Social er altså et helt særligt sted<3

En god tur. Så hjem. Og for første gang ever på DSB 1. First class. Very fancy! Viste I eksempelvis godt, at de har fri mælk, til den frie, varme kaffe, oppe i den her ende? Og at personalet kan finde på at tilbyde én frie, søde sager, under turen?? Amen, hvilken verden! Og hvad lavede min mås så i den ende af toget? Well.. min romantiske åre havde ikke tænkt over, at det nok var mere eller mindre umuligt i disse corona-times, at finde en ledig afgang on the go, som kan betales for menneskepenge.. så 2 timer, 3 billet-personaler og 599,- senere, Av!..

Men Randers og aftenens late night pølsemix var trods alt i sigte! Kontraster. Jeg turde heller ikke røre kaffen, stillet til rådighed, men holdt mig til at beundre den (og muligheden) på afstand. Lidt fordi at det virkede risikabelt nok, at passe ind ved siden af ham i jakkesæt. Og lidt i skam. Uspændende at sende kvitteringen videre til min chef, mandag morgen. “Booking i god tid, fremover”. Yes, absolutely will do!<3.. åh..

But on the positive side: nu ved I måske også, hvor togets Narnia findes<3 Og en god (pinlig) lektie er lært på vejen.

Nu blev klokken alligevel en del, så jeg sætter lige en fortsættelse følger ind her. Og indtil vi skrives næste gang, så virkelig tak fordi I klikker herind forbi, derude<3
Sov godt! Og alle de gode drømme sendt i jeres retning. Lyserøde skyer, betalelige togbilletter og karamelsauce på jeres havregrød, Venner<3

Til vi skrives igen<3

(Visited 33 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *