Maccen-ekstravagance og plys på vej

Go’ onsdag, Venner<3

Det har regnet i Randers i dag, ret hyggeligt. Cecilie har været med på kontoret i Vestergade, og vi har mere eller mindre bare arbejdet igennem (kaffebrygning minus), mens regnen har trommet på skråvinduet, på klem. Luften, både under og efter regn, magisk og det bedste<3

Billedet her måtte også gerne ha’ været fra kontoret i dag, ha! Men den (måske?) halvstore bestilling til to hører til i lørdags, hvor vi, efter en irsk kaffe og en lille cosmopolitan på Mathisen (vi følte os ægte SAKS!), ringede efter Daniel for et lift til den nærmeste drive in. Måske knap så SAKS, hehe, åh..

Vi bestilte i virkeligheden også kun halvdelen. Men på den måde har maccen måske sin helt egen practice of justice? For alle de glemte pomfritsaucer. For alle cheeseburgerne med pickles. QuaterPounder med touch af skiveost<3
Bon appetit!

Grøn silke, trompet-feels og plys på vej!

Mit work-outfit med løs skjorte og glimmer-skørt har i øvrigt gjort det godt i dag. Men lige nu er der noget på vej med posten, som slår glimmerskørter med mange mil! I hvert fald indtil ny-bil effekten fortager sig. Måske I kan huske de grønne trompet-bukser, som jeg fortalte om tilbage i december? Åh, det er selvfølgelig også helt okay, hvis I ikke trykkede på linkene<3

But I tell you! Det er altså buksen over dem alle! Og i sekundet, de rammer dørtrinnet, så lover jeg at tage alle billederne af dem til jer<3 Eiiij, hvor det bliver godt altså! De bestod også testen: kan du lave 3 outfits med dem ud af det tøj, som allerede pryder klædeskabet? Jeg køber nemlig ikke noget som helst, som ikke består den test. Bedre mode må jo starte et sted?<3

Må I få jer en god nats søvn og en god dag i morgen, derude.
Til vi skrives igen<3

(Visited 36 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *