Go’morgen, Visit Århusregionen har ringet!

Hjertelig Go’morgen, Venner<3

I dag er startet med en tidlig VVSer. Og når man nu alligevel er oppe, hvorfor så ikke gribe dagen? Det er blevet til café-værdig morgenmad (næææsten), planlægning af dagen og det første morgenskriv, siden jeg startede nyt job<3

Åh, hvor jeg savner det en smule, sådan at lade den ene tanke tage den anden. God tid. Men min nye hverdag kan helt sikkert også noget. Fordi at have nogen at svare til igen, det har jeg virkelig trængt til. Støbning af rygrad.

Senere i dag skal jeg forhåbentlig skyde lidt billeder af den sommerlune energi, der er begyndt at indtage Randers. Min søster kommer forbi kontoret, og vi har lovet hinanden en god, italiensk fyraftens-is, når vi går derfra i eftermiddag. #fyrstensdessertlever!

Visitårhusregionen har ringet

(skriver reklame her, da det opkald (well.. mail) er blevet til mit første lønnede Instagram-projekt!)

I får flere detaljer inden længe, men for nu, så får I en lille heads up. Visit Århusregionen har nemlig tænkt på at få lidt mere Randers på kortet. Og det har jeg sagt Kæmpe Stort JA TAK til at hjælpe dem med! Åh, måske I ved det? Men min lille seddel i skuffen har haft Visit Århus øverst, siden begyndelsen<3 Og nu rykker de dælme på den! Ahh! Så glæd jer til endnu mere sommer-Randers, både hos mig, og hos Visit Århusregionen. Både Reel og post kommer om en lille måneds tid, og jeg håber sådan, at jeg har ramt plet i forhold til jer. At I har lyst til at følge med i den lille middelalderby, som ligger mit hjerte så nært<3

Og skriv endelig, hvis der er et sted, som jeg ikke må misse! Så skal jeg gøre hvad jeg kan for at få det med<3

Det var vist den hurtige teaser, nu: job for So Social<3

Virkelig god dag til jer, Venner<3

(Visited 59 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *