Klædeskabs-sult og røde striber

God aften, Venner<3
Kæreste-Daniel har lige opdaget den halve pose gifler, som jeg troede, at jeg havde gemt godt af vejen, ha! Fra én sporhund, til en anden. Jeg burde have vidst bedre. Det må være lidt som med børn måske? Man fanger hurtigt, hvor det hemmelig stash befinder sig, hehe. And so he did<3

Og fra en heldig giffel, til en lidt anden slags sult.

Fordi mit klædeskab kan i øjeblikket ikke blive vildt nok! Har I det på samme måde? Alle farver, alle mønstre, alle teksturer. Alt virker spændende! OG alt har lyst til at blive prøvet af. Så. I stedet for at straffe både pengepung, miljø og vores kærlige klædeskab, så har jeg lavet et lille moodboard. Bare for at stille linsen en smule mere skarpt.

Grøn plys på vej, og biffen-buksen i kurven

Service-info: collagen er lavet i canva. Og er man i tvivl, så er den helt lovligt udført<3 Det kan man måske godt stille spørgsmålstegn ved engang imellem, når man klikker forbi blogs? Men den er god nok<3

Og den demonstrer ret fint alt det, som jeg gerne vil med mit udtryk. Specielt de røde striber! De er simpelthen kommet ind fra højre, men øj, de taler altså til et eller andet i mig. Cirkus, popcorn, leg. En smule provokerende måske også? Og til at møde lige dét, har jeg fundet et par bukser hos @paperdollcph (se bukserne Her). Og reglen er som altid, før nyt møder klædeskabet: tjek, at det nye item kan indgå i mindst 3 outfits. Og de her har så klassiske striber: brede, semi-dæmpede i farven, at de faktisk ville kunne gå med det meste. Så der er gode chancer for, at de bliver tilføjet ganske snart<3

Og ved siden af dem, så er de grønne, seeemi-vilde bukser (se dem Her) jo på vej med posten i dette sekund. Og ihh, hvor jeg glæder mig til at svinge dem rundt i Randers altså! Og tænk bare mulighederne omkring juletid?! Endless possibilities!

Så der er lidt drama, kunst og boldness på vej<3 Og jeg vurderer faktisk, at det kan gøre det, i forhold til mit moodboard. Lidt nyt, krydret med det i skabet, som i forvejen gør det så godt. OG, så har jeg jo lokket min mor til at strikke en rødstribet cardigan, ikke at forglemme. Og tænk bare. Et helt stribet outfit med de stribede bukser til? Eller! Et ægte julelook med de grønne plysbukser til?! Mit moodboard er i hvert fald ramt!

Gør I egentlig det? Laver moodboards i forhold til jeres garderobe? Og I så fald, hvad er jeres current crush? Er I også ramt af alle farverne? Eller er der noget andet, som har fanget jeres hjerte?<3

Ligemeget hvad, så håber jeg, at moodboardet også bragte et lille smil hjemme hos jer<3
Virkelig god aften, Venner<3

(Visited 50 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *