Mandags-tirsdag<3

God og kærlig mandag (tirsdag) til jer, Venner<3
I går var en søndags-mandag. I dag er lidt en mandags-tirsdag. Lidt langsom, lidt rolig. Lyset på kontoret har heller ikke været tændt i dag. Kun det naturlige lys fra skråvinduet har kigget forbi. Ro for øjet, ro i rummet. Gør I også nogle gange det? Arbejder bedst i mørke/uden lys tændt?

Det til en side, så har én, på en cykel, sendt et smil i min retning i dag. Og med et “nøj, hvor ser du fin ud!” med på vejen også. Amen! Det største smil lige direkte tilbage! Along side med mit evigt forfjamskede træden-mig-selv-over-træerne blik selvfølgelig, åh altså.. Men medmenneskeligheden lever i dag<3

Jeg har ellers også alle emnerne i hovedet disse dage.. Parforhold, ægteskab, stil-eksperimentering, bloggens mulige nye udseende (jep, en lille teaser, for der skal ske nye ting!), VÅ (Visit Århusregionen), strik og garn. Og ikke på plapre-løs-måden, men på måden, hvor indlæggene er til jer. Skrevet, så I går herfra og føler, at det var værd at komme her. Ingen spildte klik<3

Dog har ingen af emnerne helt fået ro nok, til at havne hos jer endnu. Så i dag får I et kort skriv<3
Med lovning på mere, og med et lille glimt af smil, fra søde folk på cykler<3

God aften, Venner<3

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *