Hverdagskærlighed – i sort & hvid<3

(Lyt evt. til John Mayer – New Light, mens I læser med)
(I promise, It all ties together<3)

 

God onsdag, Venner<3
Må I have fanget jer en god solstråle, og være nået i mål med jeres gøremål i dag.
Og ellers, så er der jo en dag igen i morgen<3

Klokken er efter aftensmad her, og Kæreste-Daniel og jeg er lige landet hjemme igen. Med nye højtalere til stuen. To styks. Begge hvide. Well.. Troede vi. Men det viser sig, at vi har fået én i hvid, og én i sort, med ved en fejl. Oh well.. Træls, men den kan heldigvis byttes. Og hvad der ellers kunne være blevet til den sidste dråbe, i et lidt vakkelfyldt glas, besluttede vi os for at vende til kinddans, på det knirkende træ-stuegulv, i stedet. Åh, de dage, hvor kærligheden vinder over hverdagsjagen. Ro i sjælen. Love first<3

Jeg foreslog ellers også Daniel, at vi kunne overse stuens æstetiske sammenhæng, til fordel for den ellers fine Yin & Yang-hentydning? Men vi besluttede os for at danse videre til New Light<3
Og så bytter vi den sorte højtaler i løbet af ugen.

I øvrigt, så stakkels dén, som Kæreste-Daniel engang må byde op til dans, hehe. Jeg kan til nøds følge med (når jeg ikke griner til mavekramper), for det er ikke rigtig pardans han praktisere? Det er mere en slags vrikken og slyngen, hehe<3 Med store armbevægelser mikset ind over! Jo, jo! Amen.. den dag, hvor Kæreste-Daniel ikke får mig til at grine mere, så bare sluk for mig (ej, men I forstår måske nok?)

Fineste Kæreste-Daniel altså<3

Anyways, et lille indblik i, hvad vores knirkegulv (skrev lige kirkegulv, helt uden at tænke over det.. de der små signaler, hele tiden i øjeblikket?) og vores naboer, åh.. bliver udsat for i ny og næ<3
Hverdagskærlighed, i sort og hvid<3

Ud over det, så er det sidste endelig i kassen til VÅ, så det skal I snart få at se. Og åh, jeg har lidt ondt i maven over det. For jeg kan mærke, at jeg på en måde har.. tabt jer lidt? Eller, ikke tabt som sådan. Men I kan helt sikkert også godt mærke, at jeg ikke på samme måde har tid til at indtænke den helt store røde tråd. Altså i dag-til-dag postene. Men jeg er stille og roligt ved at finde ud af at få mere tid til at skrive jer de lidt større pointer igen. Afslutte ordentligt. Men indtil da, så håber jeg, at I er med, også gennem den her fase<3

For jeg ved det, og jeg ved også, at det kun er et spørgsmål om tid, før jeg har struktureret så godt, at I igen kan få skriv, som ender et større sted, end pardans på vores stuegulv<3
Selvom man, igen, ikke skal underkende Daniels beslutsomhed om dans trods mangel på ægte trin, hehe.

Men ja, den Randers-tur, jeg har lavet til Visit Århusregionen, den lander hos jer inden alt for længe, både i et post og i en reel. Så det håber jeg, at I kommer til at synes om<3
Indtil videre synes jeg i hvert fald, at det er blevet ret hyggeligt, og ret meget i ånd med den sommerluft, som fylder Randers i øjeblikket<3

Både cronutten nedenfor og de nye blomsteropsatser gør i hvert fald deres for vores kære sommerby<3

God aften, derude<3

(Visited 38 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *