Sommer-cuise<3

God lørdag, og go’ kamp i dag, Venner<3
Vi var tæt på at skulle se EM live på Mokajen (streetfood-stedet i Randers), men vi blev enige om at lave os noget Spaghetti Carbonáda og drikke vin hjemme hos en veninde, i stedet<3

Man skal godt nok ellers også lige vende sig til at se folk, sådan i store mængder, igen? Der har været så stille og efterårs-agtigt, og så Bang! Sol, sommer, folk og fest! Ind fra højre! Hehe, og bevares. Jeg tror helt sikkert at vi trænger til det. Åh, lad det endelig strømme ind. Men det kræver alligevel også liiige en lille omstilling, sådan måske mest mentalt?
Jeg kunne også se, på stemnings-føleren på story, at nogle af jer også er lidt ramte i tiden? Men mon ikke kuren måske er lidt flere lurer? Og så at huske på, at solen og de lyse nætter også er her i næste uge? Spred fornøjelserne lidt ud? Og gør plads til en bette skraber imellem?<3

Og for at sætte et eksempel, hehe, så har jeg også lige lagt mig på langs, før vi igen skal ud ad døren. Kaffe i koppen, dynen i sofaen (det blæser virkelig meget i dag?). Og om lidt, så ryger alle skærme også hen i hjørnet. Ro, en halv times fuldstændig ro<3

Men før det, så tænker jeg at I måske kunne bruge et lille sommer-cuise?<3 Ikke for mange ord, bare stemning og rare billeder fra den seneste tid<3 De kommer i hvert fald her:

Én til hver hånd?

Har så mange af dem her på rullen. Lidt intetsigende, men meget pæne<3

En blomst fra Rådhushaven, som forstår at tage sig ud<3
Meget pæn<3

Og mit forsøg på at efterligne farvekombinationen fra den fine blomst
i Rådhushaven. Det gik da nogenlunde?<3

Et stykke mere af Kæreste-Daniel. Og en vigtig date-outside, som ledte til samtaler om, hvordan vi fremadrettet godt kunne tænke os at drive parforhold<3 Tanker, som helt sikkert kommer jeres vej på et tidspunkt, men igen. Har ikke hoved pt, til de dybere, større skriv<3

Den klassiske “don’t shave above the knee, cause nobody is gonna see” fungere 9/10 gange<3

Og et stykke vandrings-kunst i midtbyen<3
Seriøst. Måske vi skulle lave en fælles gå-dag i Randers midtby engang? Der er så fint, og ikke mindst:
så sælger hverandet sted iskaffe<3
Who’s in?

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *