Vi bryder tabuet i morgen

God torsdag, Venner<3
Jep, to dages indlæg i træk, et sjældent syn den seneste halvanden måned.. <3

Men jeg tror, at vi er i gang igen. Sådan rigtigt. Med daglige skriv. Både af de store og små slags. Og selvom jeg mest har lyst til at dykke i det lette med det samme. Så kaster vi lige anker på det dybe, lidt endnu. Det klinger måske lidt dystert? Og det ved jeg ikke, om det er? I virkeligheden er det (som jeg håber på, at vi kan tale om) vel faktisk mange ting? For nogle: trist/bittert/tungt. For andre: en lettelse af skuldrer, men måske netop derfor: svært at tale højt om. I får emnet i morgen, for jeg skal lige læse det igennem 5-6 gange mere. Lige trække vejret godt ned i maven. Før det bliver jeres.

For helt ærligt. Så er jeg hammer bange for, hvad I kommer til at sige til det. Er det noget, som vi kan tale om? Er vi dér, hvor vi kan gribe hinanden, når det kommer til den slags? Jeg ved det faktisk ikke? Men jeg håber. Jeg håber virkelig. Fordi jeg tror, at vi trænger til det. Til at køre en klassiker, og bryde tabuet, selvom lige det her muligvis gør lidt ekstra nas? Åh, at gå rundt om den varme grød, hva´?

Men emnet her er også hovedårsagen til, at der har været stille herinde den seneste tid. Øj, og jo alt for stille! Men den slags emner her slynger man (ikke endnu, tror jeg?) henover aftenkaffen, uden yderligere forklaring, midt i småkagen. Der skal mere til. Så jeg har taget mig god tid. Formuleret. Grublet (meget).. Det plus, at vi også har taget os god til til at ringe rundt til vores nærmeste, så de ikke skulle finde ud af det via bloggen. Ordentlighed har været hovedoverskriften. Og det håber jeg også at I synes, når det bliver jeres i morgen<3

Jeg har også på fornemmelsen, at nogle af jer godt kunne finde på at takke af, nu for. Det skal I vide er helt okay<3 Det farverige tøj, den lette debat og alt det sjove skal nok nå herind igen lige om lidt. Men vi skal lige igennem det her først. Både fordi at det er et vigtigt led i en tråd, som har kørt herinde siden sidste efterår. Men også fordi, at jeg græmmes ved tanken om, at nogle skulle sidde derude og føle sig forkerte. For heldige. Eller sidde med skam? Og baseret på mit eget følelsesregister, den seneste tid, så tror jeg måske at lige præcis dét er tilfældet. Der er altid to sider af en sag.

Og i morgen tager vi hul på den side, som jeg endnu ikke har hørt nogen tale om<3
Og indtil da, så får I lige et billede af efterårsvibes og verdens sødeste underbid at slutte af på<3

God aften, Venner<3

(Visited 42 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *