20 outfits fra arkiverne

God fredag, Venner!<3

Man får jo næsten lyst til at tage til det københavnske i de her dage, hva’?! Modeuge, streetstyle alle vegne (på IG). Åh, hvor jeg tror, at der render glimmer i mine årer. Men jeg må tage revanche i Randers festuge, startende fra og med i dag! Min veninde har lovet mig en drink senere, så der er også en lille anledning til pang i det randrusianske. Hvad gi’r i mig?!
Mange af festugens aktiviteter kan I i øvrigt finde Her, hvis I skulle få lyst til at feste og lege med, i hjertet af Jylland<3

But speaking of glitter, så tænker jeg at modeugen godt kan tåle at hilse på jysk stil-kærlighed. Og til det formål har jeg været i gemmerne. Fundet frem. Nok er det ikke i KBH, men lad dig ikke snyde af en jyde, hehe! Noget er vintage, noget er genbrug, noget er recyklet, noget er lånt, noget er spritnyt, noget kører på tredje sæson, noget skulle nok aldrig have været lavet i første omgang(?), og noget er hjemmestrikket, med knofedt og skaberglæde<3

Jeg ved ikke, om vi endnu er dér, hvor vi kan mindes, givet at ceciliefihl.dk kun har to år på bagen. Men manner! Nogle af billederne synes jeg er taget for 100 år siden, så måske et kærligt gensyn alligevel findes, også for jer?<3

Til dags dato jeres mest likede billede på @cecilie_fihl. Da kåben fandt hjem. I er også et par stykker, som allerede har lagt billet ind på den blomstrede sag, og jeg forstår det godt! Jeg forelskede mig også på et splitsekund, ved et salg på Instagram hos @audreyvintagekbh, og swipe! 1200,- i bytte, og kåbekærlighed klikket hjem<3

Odense<3 En kærestetur gone regnvejr, næsten som i filmene<3 Og første gang, at sweatnederdelen blev brugt ude i offentligheden. Bor til gengæld i den herhjemme! Nemt og stadigvæk work-appropriate<3

Åh, blusen som bor hos en af jer nu<3 Og et lille smugkig, til hvad der godt kunne ligne, at blusen har smitte af, hah! Men de sidder godt nok fast, vandfarverne. Hvilket de også bare har at gøre, efter den omgang det var, at få dem lavet! Puha!.. Men lidt worth it<3 Et minde fra mit sabatår 2016, av!

Outfittet, som skød det nye blogformat her igang!<3 Og tænk sig, nye ting er allerede på tapetet! Mere om det, når vi når hen omkring jul<3

Solbrillen over dem alle<3
Og den mest sassy pose, nogensinde præsteret.

Øreringene, som jeg nu ejer på anden omgang. Jep.. Det var en tragediens dag, da de var røget ud med et par kvitteringer, i bunden af en papirspose. De er så festlige, og ikke alt for larmende. Meget anvendelige. Og beklager til de af jer, som har fundet en reje eller to i jeres morgenavis.. Ingen god dag for miljøet.. åh<3

I made this<3

Første omgang rejer. Og med mor på strikketogt til Aalborg.
Den bedste dag, ægte strikkenørdet!
(Og farvefine Ditte fra Madsine i baggrunden i gul<3)

Et outfit, som deltager i jeres mest læste blogindlæg<3
Der kommer i øvrigt snart mere fra den hylde.

Blomster, tyl, strut!
Just snap my neck now!<3

Buksen. Over alle bukser.
Tror jeg skal se om ikke byen har brug for nogen til at spille alf henad december? De kan da bære rollen til UG?
Hah, åh en glædesbringer til en buks altså.

Fineste alle-sæsons-passende bluse. I silke. Tænk sig, at man skulle eje noget i silke?? Det har altid klinget meget voksent. Og så stod man med ét. Med iskaffe, silkebluse og knold i nakken. Strandtasken jazzer det lidt yngre, men ellers? Leveling up.

Min mest nuttede accessorie til dato! Lille mullevuf, altså<3
Kan man se, at vi matcher? Scrunchie til sele?

Det var lige ved at vi ikke fik den lukket, men hvor der er vilje (og den mængde lyserøde palietter)! Det er overdelen på min gamle gallakjole, som nu lever sit bedste vesteliv. Med sådan lidt havfruevibes måske?<3

Og vi runder af ved kærligheden mellem kinder og cookie, hehe<3
Og et skål i iskaffe, før vi igen har mest lyst til
at bestille den varm<3

God weekend,
Venner<3

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *