Mangler der alligevel noget?

Glædelig mandag, Venner<3
Og mega fedt, at I er med på noget Randers-bingo (banko?), og tak for jeres input! Ej, det skal nok blive sjovt! I har blandt andet noteret Den Blå Bro, Den Jyske Hingst, Regnskoven, Vorup Enge, og nogle af kirkerne, som must sees i Randers. I er meget kultiverede, hehe! Kæmpe fedt! Madsteder og lidt flere Randers-perler skal helt sikkert også med! Skriv endelig, hvis I kommer i tanke om andet, som man ikke må gå glip af i Randers<3

Og ellers, så tænker jeg at formatet bliver noget med en faktisk bingoplade! Evt. herinde, så man kan printe den. Og måske i Story på Instagram, så vi kan dele vores oplevelser med hinanden? Det finder jeg lige ud af..

Men i mellemtiden

Så har den sidste uges tid været en smule.. underlig? Vi passede jo hund, frem til i mandags, i sidste uge. Og lige siden afhentningen har der været så stille på vores 60 kvadratmeter. Til trods for at vi bor i midtbyen. Og er to til at dele 60 kvadratmeter! Underligt stille. Og en slags manglende puls?

Det er stadigvæk sådan, at min hverdag foregår hjemmefra. Alene på arbejde de fleste dage. Og efter ugen med fire poter at dele kontoret med, er jeg pludselig meget bevist om det, hah. Før var der arbejdsro. Nu; cricket-stille.

Daniel var ellers virkelig cute en aften. I kender godt de listesko, som man vokalt kan tage på, når man gerne vil gå empatisk til et (muligt) svært emne? Næsten uden lyd på, “kan det tænkes, at det her er din måde alligevel, selvom vi ikke ønskede det, at sørge over ingen baby på?”. Og det tænker jeg også, at nogle af jer måske har tænkt den tanke? Noget med en følelse af noget, som mangler? Og det er jo et godt spørgsmål. Eller en helt valid antagelse. For sådan tror jeg også, at vi er indrettet som mennesker? Afløb for følelser på andre måder?..

Men. Jeg tror alligevel ikke, at det er dér, den ligger?.. Hmm?.. Baby-tingen er alt muligt, som vi stadigvæk, henad vejen, skal have talt om. Men den mangler ikke. Ikke her. Men en lille, pelset kontor-makker til gengæld. Det er den, der føles fraværende nu. En puls, et hjerte, på fire ben. Åh altså..

Your home needs a heart

Lille kæp i hjulet though. Vi må ikke have hund her. Ikke som lejekontrakten ser ud nu. Så vi må finde på noget andet de næste par år<3 Låne når vi kan? Og ellers glo på firbenede på dba, hah! Åh, I kan bare skrive. Der er ikke en hvalp derude lige nu, som jeg ikke har læst om. Daniel vurderede, at det var en god kur. I don’t know. Men det kan da også noget at drømme lidt?<3

Anyways, så al kærlighed til de af jer, hvis kvadratmeter også godt kunne trænge til et lille hjerte på fire ben<3
Vi når dertil, en dag<3

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *