Strøtanker

Godmorgen<3
Der er semi-koldt og halvtåget i Randers i dag. Og jeg har sat mig med en kop patruljekaffe på hjemmekontoret (vores spisebord i dag). Umiddelbart ikke en dag at råbe hurra for? Men det er lige præcis de her stille morgener, hvor byggepladsen ved siden af os rumsterer, og hvor vandet i opgangen er lukket frem til klokken 12:00, at der er ægte plads til at samle tankerne herinde<3

Fordi tiden går stærkt lige nu! Nøj! Jeg har hver dag en tidsoptimist i kroppen, som forsikrer mig om, at der er flere timer i døgnet. Vi når det! Og det gør vi helt sikkert også, bare lidt længere nede ad vejen<3
Alting til sin tid<3

Og speaking of, og så alligevel slet ikke, så er det allerede i dag 6 uger siden, at vi gennemgik den medicinske abort. Hvilket i øvrigt lyder så skræmmende? Abort!? Det ville ikke gøre noget, hvis ordet fik et mindre alarmerende synonym. Men det til en side, så er der sket lidt, siden jeg delte at vi havde været igennem det. Og jeg ved ikke rigtig, om der som sådan er en læser til de her historier? Gider I læse om dem? Eller kommer jeg mest af alt til at skrive online dagbog for min egen skyld? Hmm..

Jeg tygger lige på den. Men i hvert fald, så kommer der snart lidt mere herind, som jeg tror, at I kommer til at synes godt om (en frase, som facebook i øvrigt har ødelagt for altid?)<3 Mere om det inden længe. God uge, derude<3

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *