Hej fra en 00’er-romantiker<3

I går var en af de der praktiske dage, hvor to-do listen nærmest ‘to-doede’ sig selv. Altså i den forstand, at der for hver kryds sat, formerede sig to nye gøremål til. Den slags do. Arbejde for SoSo, regnskab for min egen virksomhed, afviklende samtaler med jordmoder-afsnittet på Randers Regionssygehus, handle mælk til kaffen (havremælk-guiden er ikke glemt, hah! Man kunne godt tro det!), og 1000 andre ting malede tapetet i går.

Og listen tør våge at fortsætte i dag! Manérer..

Men i går aftes, da klokken nærmede sig ‘mørkt for et par timer siden’. Listen forsigtigt skubbet til en side. Strik, den sidste knoppers (#fyraftensdessert må jo følge variablen på fyraften?), og Julie & Julia. En film på Netflix, fra 2009. Og manner! Min indre 00’er-romantiker er mødt i den slags film, hah! Den stikker dog ikke Spis, Bed, Elsk.. men den kan lidt af det samme, og så på samme tid. Sin helt egen hjertevarmede vinkel på livet<3

Det er ellers vildt nok, hvor meget man helt kan glemme af sig selv i farten, hva’? Det minder den slags film mig altid om. I flere dage i streg, uger måske, kan jeg have g(l)emt den sårbare, håbefulde, godartet naive del væk, under sofaen. Bag puder og hynder. Bare frem i verden! Brede skuldre, og militærblik. Men det kræver tit også kun én romantisk film. Rystede puder og puffede hynder. Tilbage på sporet<3 Måske en følelse, som vi alle sammen kender? Lige at få øje på sig selv igen?<3

Om det så er i spejlet, eller i en spejling. En fransk træk-vejret-dybt-ned-i-maven-film eller i en ven<3
De øjeblikke. Alt i kontrast. Alt i perspektiv<3

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *